Termeni și condiții

Prin utilizarea site-ului metuka.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare.

Termenii si conditiile pot fi revizuite oricand, la discretia Proprietarului Continutului site-ului.

Utilizarea site-ului este supusa urmatoarelor conditii.

Continutul Site-ului si dreptul de proprietate asupra Continutului

Continutul site-ului (incluzand, dar fara a ne limita la nume, logo, texte, imagini, continut) nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, fara consimtamantul expres al Proprietarului Continutului – S.C. DINAIDA ROMIL S.R.L. Extragerea de informatii, fara a avea in prealabil un consimtamant scris se constituie intr-o incalcare a Termenilor si Conditiilor si se pedepseste conform reglementarilor in vigoare.

Link-uri catre alte site-uri

In cadrul site-ului metuka.ro exista link-uri catre alte pagini web cu informatii aditionale care sunt in interesul Utilizatorului. Din momentul in care Utilizatorul, din proprie decizie, a dat click pe acel link, paraseste pratic site-ul metuka.ro. De mentionat ca metuka.ro nu infleunteaza si nu decide asupra continutului acestor site-uri si in consecinta nu poarta responsabilitatea informatiilor publicate in aceste site-uri. Riscul accesarii acestor link-uri apartine in exclusivitate Utilizatorului.

Confidentialitatea

Datele cu caracter personal: nume, prenume, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail, informatii pe care le completati pe Site transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate (accesul se face prin Site). Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le comunicati-mesaje, intrebari, comentarii nu se vor supune Politicii de Confidentialitate.

Exonerarea de raspundere

Utilizarea site-ului metuka.ro este in totalitatea decizia si responsabilitatea Utilizatorului.

S.C. DINAIDA ROMIL S.R.L nu este raspunzatoare in nici un fel pentru daune de orice natura (inclusiv virusi si impactul acestora asupra computerului Utilizatorului) care pot rezulta din utilizarea acestui site.

Legislatie

Termenii si conditiile de utilizare ale acestui site, ca si utilizarea in sine se supun legislatiei din Romania.

De pe la noi